Az ELTE díjkiosztó ünnepség

Az Elte díjkiosztó: Az infós Anikó néni az informatikai osztályunkat a 2019. évi “HÓDÍTSD meg a biteket” versenyre benevezte. Magyarországon, ezen a versenyen 27e tanuló indult el különböző kategóriákban. Mi a “Kis Hód” kategóriában írtuk meg a kérdésekre a válaszokat. Az osztályunknak nagyon jól sikerült, mert egy harmadik helyet és három 10-ik helyet sikerült megnyerni.

Ezért meghívtak bennünket a díjkiosztó ünnepségre, ahova édesapám és édesanyám vitt el bennünket. A díjkiosztót 2019. dec. 13. 14:00 az ELTE IK (1117, Bp., Pázmány P. s. 1/A – Lágymányosi Campus Északi tömb) – Harmónia termében tartották meg.

Osztálytársa Lea harmadik lett, mi hárman lettünk tízedikek, az Odin, Miklós, és én. A díjkiosztó 14:00-tól kezdődött. De előtte [email protected] Kuckós foglalkozásokat tartottak. Mi hárman a MART ME foglalkozást választottuk, ahol egy angol, informatikus, hallgató hölgy volt, aki segített nekünk és elmondta a tudnivalókat.

Arról szólt, hogyan könnyíthetünk a mindennapjainkon egyszerű parancsokkal? Erre az egyik válasz az IFTTT technológiában rejlik. De mi is az az IFTTT? Megtudtam, hogyan automatizálhatom csak a telefonom segítségével egyes tevékenységeimet. Össze állítottunk közösen a hétköznapokban is hasznos kis rutinokat az appok között!
Elte verseny ELTE Díjátadás Oklevél A 3 dijjazott ELTE foglalkozás

Nekem nagyon tetszett a foglalkozás, sőt az előadó hölgy látva az érdeklődésemet e-mail címet cserélt velem. Ha segítség kell, akkor e-mailen szívesen segít.
Közben átmentünk egy másik épületbe ahol az Elte díjkiosztó kezdődött, az ELTE infó. egyik tanára mondott beszédet. Azután elkezdődött a díjak kiosztása, mikor az osztálytársunkra Lippai Leára került a sor, aki a harmadik díjat vette át, jól megtapsoltuk.

Hazafele arra gondoltam, amit az ELTE-s tanár mondott: reméli, hogy nagyon sokan közületek ide fog járni, egyetemre. Ahhoz még sokat kell tanulnom, de remélem sikerülni fog nekem.

Vélemény, hozzászólás?