Évzáró és beiratkozás

Évzáró és beiratkozás:

Kedves Anikó néni!

A héten is sok dolog történt, pedig a magánóráimat már befejeztem a nyárra.

Megvolt az évzáró hétfőn, de nem volt olyan, mint régebben. Karantén már nem volt, de a szüleink nem jöhettek be az aulába, kint álltak az iskola előtt. Még egy fényképet sem tudtak csinálni.
Átvettem a bizonyítványom Anikó nénitől, újból kitűnő lettem, aminek nagyon örültem.

Az osztálytársaimtól nem tudtam elköszönni. Az évzáró végén az ajtóhoz siettem, gondoltam, hogy valaki csak oda jön hozzám elköszönni. De mindenki csak sietett és rohant a szüleihez. Volt, aki egy hellót odaszólt, de volt, aki csak elment mellettem. Zétény odajött hozzám, és megbeszéltük, hogy majd nyáron többször is találkozunk.

Az nagyon jó volt, hogy Anikó nénitől eltudtam búcsúzni a szüleimmel.
Drága Anikó néni köszönöm, hogy négy évig tanított írni, olvasni, számolni. Megtanított, hogy miként kezeljem a ”nehéz” dolgokat.
Hiányozni fog nekem!

Még az nap beiratkoztam a Szilágyi Erzsébet Gimnáziumba, az 5/A osztályba kerültem. Nagyon izgatottan léptem be az épületbe. Találkoztam a leendő osztályfőnökömmel, akit ugyan úgy hívnak, mint… Anikó nénit, csak Ő… Nikolett néni. Sokat tudtunk vele beszélgetni, nagyon kedves volt.

Tehát megvolt az évzáró és beiratkozás egy nap alatt.

Mivel beiratkoztam, meg az évzáró is megtörtént egy nap alatt, jöhet a vakáció. Vasárnap elindulunk egy hét nyaralásra Harkányba, remélem jó lesz! Aztán megyünk Dombóvárra, utána meg irány a Balaton.

Ha visszajövünk a nyaralásból, majd írok!

Ölelem
ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?