Helló Világ! Mészáros Ferenc

Helló világ: Ifj. Mészáros Ferenc a Budaörsi 1. Számú Általános Iskola 4. osztályos, informatika tagozatos tanulója vagyok.
Üdvözöllek a blog oldalamon.

Helló világ az első blog bejegyzésem! A mai nappal elkezdem a blog írásaimat közzétenni. Szeretnék minél több cikket feltenni, havi rendszerességgel.

Cikkeimet mindig változatos témákról és mindig az aktuális problémáimról, velem történt eseményekről írom. Leírom, hogy hogyan lettem programozó és webfejlesztő. Tíz évesen nem szoktak a gyerekek ezzel foglalkozni. Ha elolvasod blogom oldalait, akkor megérted, hogy mi vitt előre, nap mint nap, hogy céljaimat elérjem. Célom az, hogy olvasóimat megismertessem, hogy gyemek fejjel mit is gondolok a programozásról.

Mivel még gyerek vagyok, szeretek játszani is, saját szerverem van a minecraftban. A Fortnite most nagyon szalad, a barátaimmal sokat játszunk. Igaz szüleim meghatározzák a játék időmet, de ha azt látják, hogy alkotok, programozok, tutoriálokat nézek, akkor sokkal többet engednek meg. Ennek nagyon örülök, próbálom kihasználni jól az időmet, mert a tanulás is fontos.

Iskola: Az osztályom nagyon vegyes, több a fiú, mint a lány. Ebből van is gond, kialakultak úgynevezett klikkek, és megy a bandázás. Tanitó nénink szerint én komoly fiú vagyok. Nehezen találom meg a hangot az osztálytársaimmal. Barátkozni inkább nagyobb fiukkal szeretek, ők jobban megértenek, én is őket.

Weboldalam teljes feltöltése, beprogramozása sok időbe fog telni, de megcsinálom, mert fontos nekem.

Hát akkor olvassátok, kommentezzetek, barátkozzunk!

Helló világ
Blog bejegyzés az egész világnak.

Ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?