Infó tanár lettem!

Infó tanár lettem!
Na, de ne is ezzel kezdjük.

Bizonyítvány

Szóval eljött a félév, bizi nem volt meglepő, hisz tudtam milyen lesz a jegyeimből.
Emellett digitális kultúrából és angolból kaptam dicséretet is, aminek nagyon örültem.  Összességében én és a szüleim is elégedettek a teljesítményemmel.

Matekból jó vagyok abból nem volt gondom, viszont az osztálytársaimnak igen. Nekem 8 ötösöm volt, arra nem kaptam dicséretet, de sebaj. Nem tudom, hogy én jártam e, a legjobb iskolába (a legjobb matek tanárhoz) vagy csak jó vagyok matekból. De nem mindenkinek megy olyan zökkenőmentesen, ez a tantárgy. Sokak szerint a tanárral is gond van, de ezzel nem teljesen értek egyet. Szerintem nem rossz, egyszerűen a tanár túl szigorú és ez a baj. Kivételező nagyon az egyik osztálytársammal, és itt törik bele az osztálytársaim böllér bicskája. Nem szeretik a srácot, nem szeretném megsérteni, de szerintünk az osztályban való magatartása hihetetlenül idegesítő. Remélem, ha ezt olvassa, akkor nem sértődik meg. Meg persze vannak, a lázadók. Minden órán van valaki, aki azért se csinálja, amit a matek tanárunk kér. Ezzel nem az osztályt szeretném kritizálni.

A magatartásom csak jó lett. Nagyon én se tudom miért, hisz nem vagyok rossz gyerek. Apukám írt is az ofőnek, de még nem válaszolt.

Info tanár lettem

Ezen kívül történt egy hihetetlenül, jó dolog velem. Mint már említettem tanár lettem. Gondolom kitaláltátok, hogy infóból. A tanárunk (Kati néni) felkért, hogy nem e segítenék neki megtartani pár webfejlesztéssel kapcsolatos órát. Erre természetesen igent mondtam, mint annak a rendje, hisz tudtam magamról, hogy meg tudom csinálni.
Szüleim nagyon meglepődtek és nagyon boldogok voltak, hogy infó tanár lettem.

Tudtam, hogy kb. hogy kell, hisz a magántanárom (Ádám) is ezt csinálja velem minden szombaton. Elkezdtem kigondolni egy menetrendet az órai haladást, az osztálytársaim gyorsaságához képest, így kb. 4 óra, azaz 1 hónap jött ki mivel minden héten, csak egy infó óránk van. Mikor megvoltam ezzel, elkezdtem egy PowerPoint prezentációt készíteni, hisz azt könnyebben megértik az emberek és gyorsabban lehet haladni is. Vettem egy prezentáció diaváltós plusz lézer fényes távirányitót. Megvoltam mindennel, még egy Kahoot játékot is elkészítettem.
Azon a héten, szombaton még át beszéltük a dolgokat a Kati nénivel, aztán belecsaptam a lecsóba.

Elkezdődött pénteken az óra, bevallom egy kicsit még izgultam is, de gyorsan elszállt ez a „félelem”, hisz láttam, hogy mindenki figyel és érdekli a dolog. Próbáltam segíteni őket, aki nem értette, annak újra elmagyaráztam. Itt nem lehet lemaradni, mert egymásra épül minden sor. Megkaptam, hogy egy kicsit hadarok, de ez legyen a legkisebb gondom! De az osztálytársaim azt mondták, hogy nagyon jól és éthetően adtam le az anyagot. Azt mondták, hogy jó volt Feri. Ez a bíztatás nagyon jól esett.

Eljött a második óra, ami már nem csak elméleti volt, hanem már gyakorlati is. Itt egy kicsit lassabban haladtunk, de ezzel számoltam. Már biztossabban éreztem magam, és nagyon jó érzés volt, hogy taníthatok.

Egyelőre ennyiről tudok beszámolni, hisz csak még két óránk volt, de amint az összes lement, írok egy beszámolót az osztály haladásáról, hogy sikerült e mindenkinek a saját weboldalát elkészítése.

Ami még fontos

Sajnos unalmasan telnek a napjaim, mivel nincs nagyon mit csinálnom, hisz nem volt nagyon jó idő a héten. Itthon sokat focizok egy szivacs labdával, játszok, tanulok, crosfittezek minden nap, olvasok és zongorázok, és jelenleg most pedig írok nektek 😊.

Próbálom minden egyes blog bejegyzéssel szebbé tenni a napotokat. Nekem is az írás szebbé teszi.

A gondolataimat nagyon öszíntén írom ki magamból.

Mindig kevesebb időm van a suli miatt, ezért nem fogok olyan gyakran írni, de megpróbálok havonta, vagy ha valami fontos történik egy-egy bejegyzést legalább  feltenni.

Anikó néninek üzenem, hogy jól vagyunk, remélem ö is. Igaz nálam a korona átszaladt, de legalább már nem vagyok akkora veszélyben. Remélem, az elsősök is jól vannak, jó jegyekkel, viselkedéssel.

ifj. Mészáros Ferenc

 

LaptopWeb

Vélemény, hozzászólás?