Iskolai ünnepély az általános iskolánkba

Iskolai ünnepély: Már nagyon vártuk az év végét, hogy vége legyen a tanításnak. El is jött, mert iskolánkba a mai nap volt karácsony előtti utolsó tanítási nap. Nagy ünnepséget rendeztek, reggel már láttuk, hogy feldíszítették az aulát. Ahol, délelőtt az igazgató néni mondott ünnepi beszédet. Az ünnepélyen sor került a “Hódítsd meg a biteket” verseny helyezettjeinek kihirdetésére és megajándékozására.

Mint arról már beszámoltam előző írásomban, az osztályunkból Lea harmadik lett, Odin, Miki és én tízedikek lettünk. Az iskolaigazgató nénije úgy gondolta, hogy megajándékoz bennünket. Azért is, mert ez egy nagyon jó eredmény, mert az ország minden részéből versenyeztek. Mi meg nagyon örültünk és büszkék voltunk rá.

Lea egy egyéves Logiscool ösztöndíjat kapott, melyet az infó tanárunk infós Anikó néni adott át. Majd mi következtünk hárman, mi egy-egy tábla csokoládét kaptunk. Jóleső érzés volt felmenni a színpadra, és az egész iskola nekünk tapsolt. Az osztálytársaim meg az emeletről integettek nekünk. Lea nagyon örült a Logiscoolos tanulási lehetőségnek. Mivel én már kijártam a Logiscool minden osztályát, elmondtam neki, hogy mit fognak és milyen típusú programozást fog tanulni.

Ezen kívül még jutalmazták a Bólyai tanulmányi versenyen élért, eredményeikért a versenyzőket.

Az iskolai ünnepély miatt, jó hangulatban telt el az utolsó tanítási nap.

iskolai ünnepély

ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?