Kapcsolat: SzilagyiS

Kapcsolat

Kapcsolat: Címemet nem adhatom meg, sem a telefonszámomat. Ezért csak az iskolámat jelöltem be a térképen.
Ha fontos írj levelet, melyre válaszolok.

Email: [email protected]

 

Kapcsolat, Jognyilatkozat

Az oldal használata.

https://ferikemeszaros.hu/ weboldal ifj. Mészáros Ferenc (Szerző) szellemi terméke, és mint Jogtulajdonosa.

A jelen weboldalon található összes tartalom, beleértve a képeket, a videókat, a grafikákat, a céglogót, a szöveges tartalmakat, a hírlevél sorozatokat. Továbbá a blog értesítőket, a letölthető tanulmányokat, az űrlapokat és ezekbe bele nem értendő szöveges vagy képes elemet a Szerző tulajdonát képezi és a szerzői jogi védelem alatt állnak.

A weboldalra való belépéssel, és olvasásával a látogató maradéktalanul és feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy a weboldal szerzőjének szellemi termékét képező tartalmakat, ha elolvassa azt kizárólag csak személyes információszerzésre használja fel.

A weboldal Szerzője és a Jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módón történő átdolgozásához. Vagy bármilyen nem magán célú felhasználásához. Ezen weboldalon található fotók, grafikák, céglogók sem használhatóak fel előzetes engedély nélkül saját termék, webhely, facebook profil reklámozására. Akár üzletszerű, akár személyes célú hirdetésről van szó. A Szerző és Jogtulajdonos szándéka kifejezetten arra irányul, hogy semmilyen szerzői jogi tartalmát a nyilvánosság felé ne lehessen felhasználni.

A jogsértésekkel kapcsolatban a szerzői jogról szóló törvény (jelenleg 1999. évi LXXVI. számú tv), a polgári jogi törvény (jelenleg módosítás alatt, korábban 1959. évi IV. tv.), valamint, a weboldalon található feltételek és jognyilatkozat, egyéb kikötések vonatkoznak.

Jogsértések következményei.

A Szerző és Jogtulajdonos ezúton tájékoztatja a weboldal látogatóját, hogy amennyiben weboldalunk tartalmát harmadik személynek tartalmában bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként nettó 200eft/nap/ azaz kettőszázezer forint, másolt oldal napidíj összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak (de legfeljebb nettó 8millió forint).

Másolt tartalomnak minősül az is, ha az átvétel a teljes oldal tartalom 20%-nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen, kötbér megállapodást.

Tájékoztatom a weboldal látogatót, hogy a jogtalan felhasználást vagy közzétételt annak észlelésekor azonnal közjegyzői (közokiratban) ténytanúsítással fogom hitelesíteni. Mely ellen a bizonyítás egy jogvitában elég nehéz! A kötbér összegét a weboldal elkészítése során befektetett munka és a weboldal hasznosítása során tervezett üzleti szempontok figyelemvételével határoztuk meg.  Ez nem minősül túlzónak. A kötbér az elmaradt haszon és a jó hírnév sérelmének átalánykompenzációja. A Jogtulajdonos azonban az ezen felüli más kárait is érvényesíti (ügyvédi, közjegyzői, bírósági, posta és egyéb költségek)

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weboldal Szerzőjének székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

ifj. Mészáros Ferenc