Karácsonyi Üdvözlet Neked, Tőlem

Karácsonyi üdvözlet:

Karácsonyi üdvözlet: Küldöm, szüleimnek, testvéremnek és családjának, nagymamámnak, rokonaimnak, barátaimnak, volt és a mostani tanáraimnak, volt és a mostani osztálytársaimnak, judo és crossfit sport barátaimnak, edzőimnek, angol tanáromnak, zongoratanárnőmnek, játéktársaimnak, minden ismerősömnek, édesanyám és édesapám barátainak, ismerőseinek és mindenkinek, aki engem szeret, vagy nem szeret, de ismer!

December a legszebb hónap, kezdődik a névnapommal, majd a mikulással. A születésnapom is e hónap közepén van.
De legjobban a karácsonyt szeretem. Szeretem, mert arra készülni kell, mindig a várakozás érzése tölt el.
Szeretem a karácsonyi érzést, édesanyámmal megteremtjük az ünnepi hangulatot, együtt díszítjük fel a lakást és a fát. Nagyfiú vagyok, de mégis mindig gombóccal a torkomban várom az ajándékokat. Ettől olyan érzésem lesz, hogy kitárom két karom és magamhoz ölelném az egész világot. Látom édesanyám csillogó szemét, mellette édesapámat, megölelem őket.
A karácsonyi hangulat, a fa alatt zongorához ültet, mosolyra, boldogságra, szeretetre késztet.
Szeretetem áradjon felétek! Ezt adom át Nektek!

Hallgassátok meg először a Menyből az angyalt, majd a Beliver zongora számot, melyet előadok, és ezt zongoratanárnőm Renáta néni tanította be. Március óta tanulok zongorázni, sajnos sok volt a kihagyás, meg közbe jött a nyári szünet is. Sokszor online oldottuk meg az órákat, de már két kézzel tudok játszani. Hallgassátok!

Menyből az angyal, Imagine Dragons – Beliver, előadja: ifj. Mészáros Ferenc

 

 

ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?