Karantén 1, otthon

Karantén  1: A TV-ből mindenhonnan a koronavírussal kapcsolatos hírek jönnek. Az lett a vége, hogy bezárták az iskolánkat, nincs tanítás, nem mehetek közösségbe.

Sajnos, csak otthon lehetek, szüleim nem engednek sehova. Most mi lesz velem?

A 4/A-ban a tanítás online folytatódik, Anikó néni megküldi a leckéket, én elkészítem, majd visszaküldöm. Nekem ez kevés, én látni szeretném az osztályt a tanító nénit is. Megírtam Anikó néninek, hogy vannak megoldások, hogy össze lehetne hozni az osztályt, lehetne viberen, discordon, vagy a Teamsen is.

Anikó néni megkért bennünket, az osztályt, hogy minden héten írjuk meg, hogy mi történt velünk. Csináljuk meg naplószerűen. Nekem van saját weboldalam, ahol blogolok, ezért úgy döntöttem, hogy ide írom meg leveleimet Anikó néninek.

Első levelem:

Kedves Anikó néni!

Karantén 1: A héten minden leckét elkészítettem, mellette azért olvasok is! Apukám gépezni csak nagyon keveset enged, játszani nem nagyon, csak, ha alkotni akarok a gépen.

Néhány osztálytársammal viberen tartjuk a kapcsolatot. Megszerveztük az online Angol magán oktatásomat, illetve az informatikai tovább képzésemet is.

Itthon minden nap 1 óra 30 percet edzek illetve a kutyámmal és apukámmal nagyokat sétálunk a kertünk melletti erdőben. Nem megyünk sehova, csak édesanyám bevásárolni.

Most éreztem meg, hogy mennyire hiányzik az iskola. Mennyire jó volt ott lenni, tanulni.

Legjobban Anikó néni hiányzik! ❤️

Karantén 1

Ölelem!

ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?