Karantén 11 tizenegyedik levél

Karantén 11 tizenegyedik levél

Kedves Anikó néni!

Utolsó karantén levelemet írom, mert vége van a karanténnak. A cikkeimet továbbra is Anikó néninek írom, így nem válunk el teljesen egymástól. Jó lesz megírni örömömet, bánatomat. Ha majd a SzilágyIba járok, akkor sem hagyom abba az írást, legfeljebb egy-egy hét kimarad.

Sok minden megváltozott.
Sajnálom, hogy maradt a távoktatás, jobb lett volna, ha bejárnánk az iskolába. De azért bizonyítványosztáson találkozunk, csak lesz ilyen.

Az edzések már 2 hete rendesen rendszeresen mennek, kezdek visszaerősödni. Cspatban jobban megy az edzés. Szerencsére a sarkam is a speciális tornától rendbejött. Illetve nem a futópadon futok, hanem kimegyünk heti háromszor a gazdagréti 570m-es futópályára, ahol most 4 kört futok. A futópálya recortánból van és nem üti a sarkamat. De a 4 kört emeljük a jövő héten ötre.
Édesapámmal elmentünk egy spuri futócipő boltba, ahol vizsgálták a futásomat. Így segítettek választani cipőt. Ebben már sokkal könnyebb futni.

Karantén 11 tizenegyedik levél

A zongorára Renáta nénihez kedden megyek, remélem élőben jobban haladunk, jobban tud engem korrigálni. Már nagyon várom.

Az angol is elkezdődik élőben, ennek is nagyon örülök, mert így jobban szeretem az órákat.  Orsi nénihez már harmadik éve járok, és egészen jól beszélek angolul.

Megpályáztam a BECude programozó iskolába egy két és félhónapos python (program nyelv) tanfolyamot. Ez jún. 20-tól, aug.29-ig szombatonként két órás tanfolyam, főként felnőtteket várnak. Itt is én leszek a legfiatalabb. Meg is kaptam a 100%-os ösztöndíjat, melynek nagyon örülök. A program nyelv alapjait már eddig is ismertem, de itt jobban elmélyedünk benne. Az igaz, hogy egész nyáron van, de ez nekem nem gond, még nyaraláskor is meg tudom csinálni. Mert, ahogy a weboldalamon is írom „…életem a programozás…” Ez volt a hét legjobb híre.

A hetet is rendesen végigtanultam. Feltettem képként a mese illusztrációmat, és a technikára készített képeket.

Ölelem,
ifj. Mészáros Ferenc
Karantén 11 tizenegyedik levél

Vélemény, hozzászólás?