Karantén 3

Karantén 3, a harmadik levelem

Kedves Anikó néni!

Vége van a harmadik hétnek.
A héten is minden feladatot megoldottam és feltöltöttem.
A környezetet átolvastam többször is.
A héten már kaptam Anita nénitől angol feladatokat, melyeket elkészítettem.
Rajzoltam egy nyuszit kézzel, meg a digitális padommal is. Rájöttem, hogy sokkal szebben lehet rajzolni a rajzpaddal, mint kézzel. Mindkettőt felteszem ide az oldalamra. Melyik lett a jobb?

Az infós Anikó néni is megtartotta a második digitális informatikai óráját teamsban. Nagyon jó volt, mert láttuk egymást. Ki kellett tölteni egy learningapps feladatot, és ami a végén automatikusan osztályozott bennünket. A leggyorsabb voltam, és ötöst írt ki.

A múlt héten és ezen a héten is megvolt a Neuman programozó óra, meg az angol külön óráim. Mindennap megkaptam az edzés terveket, melyeket megcsináltam.

Az udvarunkon van egy trambulin, amin sokat ugrálok, szaltózok. Tegnap sajnos nagy volt a lendületem és akkorát fordultam a levegőben, hogy nem állásba érkeztem, hanem az arcomra és az arcom pedig a vas oldalra. Persze van háló, de úgy is sikerült az arcomon egy horzsolást szereznem! Egy jó 5 centis seb van az arcomon. Az elején nagyon fájt, de túlélem. Köszönöm szépen a zongorához való bíztató szavait a folytatásra, mely gyorsan megvalósult.

A karantén 3 – ban is történtek jó dolgok.

Csütörtökön nagy meglepetésben volt részem. Édesanyám barátnője látogatott meg bennünket. Én bent voltam a szobámban (néztem egy sorozatot), édesanyám szólt, hogy megjött a Tofi és, hogy menjek ki a nappaliba köszönni. Mikor a nappaliba értem, köszönni is alig tudtam, mert megláttam egy digitális zongorát a fal mellet. Kiderült, hogy a Tofi lánya 3 évig zongorázott, de már megunta. Mikor anyukám meg beszélt vele telefonon, hogy elkezdtem zongorázni akkor ajánlotta neki a Tofi, hogy olcsón oda adja nekünk. Egész este próbálgattam és gyakoroltam nagyon boldogan feküdtem le. Gondoltam, hogy letöltök a netről zongora leckéket és megpróbálok egyedül haladni. Anyukám beszélt ma Renáta nénivel, aki megígérte, hogy online elkezdjük a leckéket. Most nagyon boldog vagyok!

Nekem nem tűnnek sűrűnek a napjaim mivel mindig is ilyenek voltak! Mindig csináltam valamit, kitöltöttem értelmesen a napjaimat.

A héten sokkal kevesebbet játszottam a barátaimmal főleg azért, mert elromlott a gépem. A laptopommal szerencsére nem történt semmi ezért azon tudtam rajzolni meg a feladatokat elvégezni.

Édesapámnak is a sok gépezéstől, piros lesz a szeme és kiszárad. Az orvos javaslatára, vény nélkül kapható egy Ocutears nevű szemcseppet, ami műkönny, tartósítószer nélküli, természetes biológiai anyagokból áll és használ, azóta nincs problémája. Próbálja ki!

Ez a levelem is egy kicsit hosszú lett, de legalább mindent megírtam Anikó néninek.

Ölelem,
ifj. Mészáros Ferenc

Vélemény, hozzászólás?