Karantén 7 hetedik levél tanítomnak

Karantén 7 hetedik levél:

Kedves Anikó néni!

Elszaladt ez a hét is. Május 1. mintha nem is lett volna ünnep, hanem csak egy hétköznap. Minden évben elmentünk szabadtéri rendezvényekre és kipróbáltam mindent, csúszdát, céllövészetet, ringlist, szóval mindent, és együtt volt a család. Jól éreztük magunkat. Ez most nagyon hiányzott.

Az iskolai feladatokat megoldottam. Haladok a zongorával is. Hétfőn a Neumann Gimnázium tanfolyamát befejezzük. Mindenki a saját maga által készített játék programozását fogja bemutatni a szülőknek. Az enyém is elkészült a jövő hét végén felteszem a blogomra.

Előző levelemben írtam, hogy felvettek a Szilágyi Gimnáziumba. Összesen öt gimnáziumba jelentkeztem. A nyolcosztályosoknál nincs sok lehetőség. Elsőnek a Kempelen Farkast jelöltem meg, oda nem sikerült, de nem is bánom, mert sok jót, de rosszat is hallottunk róla. A Szilágyiról, ha beütöm és keresem a véleményeket a gogliba, csupa jókat hoz le. De nem is gyenge mert a Budapest rangsorba a 22-ik. Ezért nagyon örülök, hogy ide vettek fel. A közlekedés is jó egy busszal tudok odamenni. A szóbelinél beszélgettem egy matematikát tanító tanárnővel, aki sok mindent mesélt a gimnáziumról és ez nagyon szimpatikus volt. A Szent Imre katolikus gimnázium, és elég erős. A Kosztolányiba és a Szent Györgyibe is felvettek volna, de ezek már messze vannak Budaörstől, mert nekünk ezt is figyelembe kellett venni.

Sportólok

Berendeztünk a házunk alsó szintjén az edző termemet, ahol minden nap tudok futni és edzeni. A falra felszereltünk egy tévét, hogy ne unatkozzak, videoklipek mennek rajta. A szüleim is lejönnek velem edzeni. Nehezen megy nekik, de csinálják. A futó padon hatos fokozatba fél órát futok, és 1 óra crossfit jellegű edzésem van, ami eléggé fárasztó. A crossfit edzőm Gábor, minden nap elküldi az edzéstervet, hozzá egy kis video bemutatót, így vasárnap kivételével minden nap végigcsinálom.

Jól jön most a könnyítés, hogy az edzőtermek kinyithatnak, megfelelő biztonság betartásával. Már alig várom, hogy lássam az edzőtársaimat, egy kis életet hoznak napjaimba.
Készítettünk az edzésemről egy kis videot, melyet felteszek ide:

Ma van az év legszebb napja, anyák napja. Édesapámmal ebéd után elmegyünk virágot venni, meg a telken szedni. Édesanyám ma sajnos dolgozik, de ha hazaér megköszöntöm, megölelem.

Ölelem,
ifj. Mészáros Ferenc
Karantén 7 hetedik levél

programozok
Programozok

Vélemény, hozzászólás?