Karantén 8 nyolcadik levél tanítómnak

Karantén 8 nyolcadik levél:

Kedves Anikó néni!

Újból elment egy hét tanulással, külön órákkal, sportolással, játékkal.
Az itthoni sportolás nagyon nehéz, motiválni magamat. De szüleim is mindig lejönnek, és Ők is csinálják velem. Igaz hamar elfáradnak, és akkor abba hagyják. Már megszoktam, hogy először a kötélmászással kezdek, húsz kötél még mindig megy. Mikor judoztam ez volt a követelmény. Azután jön a harminc perc futópad, 6-os fokozaton, ott már rendesen futni kell.

Hétfőn befejeztük a Neumann gimnáziumban a játékfejlesztő kurzust. A szüleinket is meghívták az online discord bemutatóra.

Elsőként az esport csoport tagjai mutatták be a prezentációikat. Majd a média csoport következett. Akik két videót mutattak be. Ezek után mi következtünk. Mindegyikünk bemutatta a saját maga által készített játékát, és a tanárunk értékelte őket.
Az én játékom egy doodle jump copy akart lenni. És elég jól sikerült, ez egy ügyességi játék. Sajnos nem tudom feltenni, mert a unitybe készítettem és az nem járult hozzá. Anikó néninek majd külön elküldöm, hogy próbálja ki. A tanáromnak és a csoport társaimnak nagyon tetszett a játékom.

Mivel befejeződött ez a informatikai kurzus, ezért valami újat akarok keresni.

Anikó néni mindenkitől kért egy csendélet rajzólást, az enyém így sikerült:

csendélet

A csütörtöki osztálycsevegés újból nagyon jó volt. Főként, hogy Anikó néni megengedte, hogy zongorázhassak. Akik nem tudták, hogy zongorázok azok nagyon meglepődtek. A zongorázás nagy öröm nekem!

Ölelem,
ifj. Mészáros Ferenc
Karantén 8 nyolcadik levél

Feri a Gimnazisták között
Feri a Gimnazisták között

Vélemény, hozzászólás?