Karantén 9 kilencedik levél tanítómnak

Karantén 9 kilencedik levél:

Kedves Anikó néni!

Karantén 9, a kilencedik levél is megíródott, a kilencedik hét is elszaladt, sok tanulással, edzéssel, különórákkal és játékkal.
Több helyen is olvastam, hogy az iskolák júniusban akár ki is nyithatnak. Azt tudom, hogy sokat már nem tanulnánk, de legalább együtt lenne az osztály Anikó nénivel.
Mivel ötödiktől gimnáziumba fogok járni, legalább lenne alkalmam elköszönni az osztálytársaimtól és Anikó nénitől.

Általános iskola Budaörs
1.sz. Általános iskola-Budaörs

Már írtam, hogy minden nap 30 percet futok futópadon, jelenleg 6-os fokozatban. Hetente egy tizedet emelek rajta. Futás után még egy órás edzésem van. Az edzőm mindennap megküldi a programot, meg a videóját, mely alapján csinálom. Egyedül csinálni nagyon nehéz, óriási kitartás kell hozzá. Édesapám, és ha anyukámnak is van ideje, ők is lejönnek edzeni. Édesapám az ellipszis tréneren fut szintén 30 percet, nagyon jól bírja. Utána még megcsinál velem néhány gyakorlatot. Pedig már 70 éves, ilyen korban az emberek inkább sétálgatni szoktak. Mióta ők is lejönnek nekem is jobb lett a kedvem, könnyebben megy az edzés és együtt vagyunk.

Gábor az edzőm írt a napokban, hogy újra nyitja az edzőtermet. Gyorsan jelentkeztem, mert azt is írta, hogy egy-egy csoportba kevesebben leszünk a vírus miatt. Már nagyon várom, hogy a csapat újra együtt legyen. Biztosan mindenki mesélni fog, hogy hogyan teltek el a napjaik. Majd a jövő héten írok erről.

A zongora is könnyedén megy, órákon átveszünk egy-egy dallamot. Naponta háromszor, négyszer is oda ülök a zongora elé és elég hosszan gyakorolok.

Most már nagyon jó kedvem van, mert azt hiszem, hogy nemsokára vége lesz a karanténnak.
Húrrá!

Ölelem,
ifj. Mészáros Ferenc
Karantén 9 kilencedik levél

Vélemény, hozzászólás?