videózás

Videózás játékok, Minecraft, Fortnite

Videózás játékok: Minden a Minecraftal kezdődött. A nővérem vette meg a játékot. Úgy éreztem a koromnak megfelelő, játék, sokat fejlődött játék közben a összpontosításom, gyorsult a reakció időm, szóval pozitív dolgokat hozott ki belőlem.  Láttam, hogy egy Minecrafton belül vannak szerverek, magyarul csak nagyon kevés volt. Jöttek az oktatóvideók, hogyan csináljunk Minecraft szervert. Egy hónap alatt sikerült, elkészítenem. Itt már kis programozások is bejöttek.

A nyarakat mindig informatikai táborokban töltöttem. Egyik videó vágó táborba nem akartak felvenni, mert csak 13-14 éveseknek ajánlották, és féltek, hogy feltartom a tanulást. Édesapám megbeszélte az oktatóval, ha az első nap után úgy érzi, hogy nem vagyok oda való, akkor többet nem visz. Este kérdi, az oktatót mi történt, hozhatom a fiamat holnap is. Az oktató elmondta, hogy a csoportba a legjobb én vagyok. 8 éves voltam ekkor, a vége az lett, hogy kihívták a Petőfi livet. Akik csináltak rólam egy kis filmet, hogy itt az új youtuber.

Közben megtanultam, biztonságosan kezelni a photoshopot, és egyéb videóvágó programokat. Elmentem hétvégéken a Nex fotó stúdióba, ott tanultam meg teljesen photoshopot, a fényképezés alapjait, meg a filmezés alapjait. A DSLR videózás alapjait Bán István filmrendezőtől sajátítottam el.

Azóta készítettem videofilmeket és kis filmet, főként effekteket.

Az egyik barátommal csináltunk egy új Minecraft szervert, mely nagyon jól sikerült.
Sok játékot kipróbáltam, de legjobban a Fortnite jött be.

Mostanában készítettem néhány fortnite montaget a youtube csatornámon nézzétek meg.

Videózás játékok: még folytatom…